Du er her:

Om Oppsal Håndball

Alle som ønsker det, skal få mulighet til å spille håndball. Vi er til for barn, ungdom og voksne i hele Oslo, og skal så langt det er mulig legge til rette for bredde/topp og mangfold i tilbudet.

Utøveren står i sentrum. Utfordringer, mestring og utvikling for den enkelte gir positive opplevelser. Følelsen av å lykkes er viktig for alle – vi bygger opp ikke ned!

Dette står vi for:

• Tilhørighet og samhold
  • Vinnerkultur
  • Respekt og likeverd
  • Fair play

Last ned dokumentet: Slik gjør vi det i Oppsal Håndball

Vinnerkultur er sentralt i all idrett. Det samme gjelder i Oppsal Håndball, enten det er å vinne over seg selv og utvikle seg, eller det er å bli Norges beste håndball lag. Oppsal skal legge til rette for utvikling av så vel bredde som topp eliteutøvere innen håndball.

Glede, samhold og trivsel skal gjøre håndballbanen til et morsomt sted å være.
Alvoret skal ikke overta for leken.

Vår virksomhet er basert på gjensidig respekt og likeverd. Respekt for medspillere uansett bakgrunn, respekt for trenerne, støtteapparat, dommere og motstandere er av grunnleggende betydning.

Vår viktigste ressurs er medlemmene. Vi er til for medlemmene, og det er medlemmene som driver håndballgruppa. Vi baserer vår virksomhet på frivillig innsats, og det er ønsket om å gjøre en innsats for barn og unge som er vår viktigste motivasjon.

Oppsal IF Håndball
Vetlandsveien 49