logo

Søk

Du er her:

GRASROTANDELEN

Bringserien: J16 til topps

Jentene vant sin avdeling etter en spennende avslutning.

Oppsal J16 fortsatte sin flotte innsats i Bringserien da finalerunden ble spilt i Oppsal Arena i helgen. Riktignok tapte jentene åpningskampen mot Fyllingen (18-21), men de reiste seg igjen til neste match mot gode Sarpsborg (25-22).

Dermed ble siste kamp søndag, mot Skedsmo, en ren seriefinale. Her var Oppsaljentene uimotståelige i den første omgangen, og de ledet med 7 mål ved pause. Skedsmo nærmet seg mer og mer utover i omgang nummer to, og kom seg helt opp på uavgjort 21-21, men ikke forbi. Det var nemlig Oppsaljentene som maktet å holde nervene best i sjakk i sluttminuttene, og de kunne juble for seier 23-21.

Jentene vant dermed sin avdeling med fantastiske 28 poeng, to poeng foran Skedsmo.Sarpsborg ble nummer 3 (24 poeng) og Fyllingen endte på 4.plass med 23 poeng. Disse 4 lagene er kvalifisert for det nasjonale sluttspillet siste helgen i april!

Vi gratulerer Oppsal J16 mer super innsats!

Resultater og tabell Bringserien J16 avd 1
Følg J16 på Facebook

 

G16 spilte helgens tre kamper i Bjørnholthallen. Det startet med en jevn kamp mot Tiller, som dessverre endte med ettmålstap. I lørdagens andre kamp leverte gutta varene mot Elverum (14-11), før det ble tap for Randesund i den siste Bring-kampen på søndag. Med to peong i helgens runde endte gutta på 9.plass på tabellen.

Resultater og tabell Bringserien G16 avd 1
Følg G16 på Facebook

 

       

Oppsal IF Håndball
Vetlandsveien 49
0671 OSLO

Tlf: 45 22 46 12 webmaster@oppsalhandball.no

 

SPONSORER OG SAMARBEIDSPARTNERE