logo

Søk

Du er her:

GRASROTANDELEN

Da er årets Norden Cup over for J16

J16 spilte i romjulen Norden Cup og endte til slutt på en 13. plass. Trener Morten Larsen har sine refleksjoner rundt turneringen.

Morten Larsen sier at for lagets del ble det resultatmessig en nedtur med fire seiere og tre tap.

Han er likevel godt fornøyd med mye av det laget leverer. Spesielt bra var innsatsen i de fire kampene i gruppespillet, der de blant annet møtte BK Ydun (tap med 4), som i sin tur tapte finalen med kun 1 mål for Randers. Oppsal var i ”dødens gruppe”, der de også tapte for Gøkstens (som igjen ryker mot Randers i kvartfinalen). Denne gang holdt det altså likevel ikke til A-sluttspill, selv når laget toppes.

Refleksjoner

"Noen refleksjoner bør vi kanskje gjøre alle vi som driver med jente /junior håndball i Norge", sier Morten Larsen.

- Alle lagene i semifinalene i årets Norden Cup var danske! Det er sikkert flere grunner til relativ svak innsats fra Norge, men en faktor jeg tror på er at vi her i landet ”kaster bort” mye tid i seriespill før jul der motstanden er særdeles ujevn. Når vi da stiller i en cup som denne, med svært bra nivå, blir vi umiddelbart straffet i samtlige kamper. De beste lagene i Norge bør møtes i en dobbelserie med en gang, sier Morten Larsen.

Nå skal jentene ta et par dager fri før de igjen gleder seg for mer håndball i A-sluttspill og Bringserien, der motstanden blir STOR i hver kamp.

Resultatene kan du se på Norden Cup sine hjemmesider

       

Oppsal IF Håndball
Vetlandsveien 49
0671 OSLO

Tlf: 45 22 46 12 webmaster@oppsalhandball.no

 

SPONSORER OG SAMARBEIDSPARTNERE