logo

Søk

Du er her:

GRASROTANDELEN

God jul og godt nytt håndball år

2016 er snart historie, og vi vil få takke alle som har vært med oss gjennom året;

Medlemmer, spillere, foresatte, vaffelkompaniet, sponsorer, samarbeidspartnere, sekretariatsgruppen vår, dugnadsvakter og hallvakter – alle som en – takk!

På senior siden i  Oppsal håndball går vi inn i de siste ukene av året og er godt fornøyd med at vi har gode prestasjoner på alle senior lag i klubben. Dame elite ligger på en god 7 plass før vi snart runder halvspilt sesong, målsetning er og komme til sluttspill. En hederlig innsats av et ungt og spennende lag.

2 divisjon damer har kommet godt i gang  og målsetning er og beholde plassen. Oppsals jenter 20 lag skal spille NM finale 29 desember i Oslo Spektrum,  og vi håper mange Oppsal supportere finner veien dit. 


 


Herre laget (3 divisjon) har kommet godt i gang og ligger i dag på en 5 plass hvor målsetning er og beholde plassen. 5 divisjon herre ligger også på en flott 5 plass etter halvspilt sesong.
 
Gutter 00/99  har et samarbeid med BSK, hvor målsetning var att gutta skulle klare og kvalifisere seg til Bring og det har de klart, disse guttene bidrar også godt på Oppsals herre lag. Våre herrelag i 3. og 5. divisjon ligger begge på 5. plass i sine avdelinger. 

Både J16 og J18 har i løpet av høsten kvalifisert seg til hhv Bring og Lerøy, og mange av våre G16 spillere er kvalifisert til Bring gjennom vårt samarbeid med BSK.

Mange av klubbens medlemmer har nok vært i Gøteborg og fulgt med Håndballjentene på sin ferd mot EM-Gull! Ekstra stas er det jo å ha med vår egen Malin i mannskapet!

Breddelagene våre hevder seg godt i både serier og cuper, og på jentesiden har vi mange sterke årskull som tar med seg pokaler og medaljer hjem. J-04 vant årets Starumcup, og samtlige påmeldte lag kom til A-sluttspill i Fredrikstad Cup. I tillegg vant jenter 00 Fredrikstad cup, og Jenter 03 tok storeslem i Skicup.

Spesielt gledelig er det å se hvor godt det jobbes på de yngre guttelagene våre, der vi har grupper som er større enn på flere år.

Dette lover godt for både 2017, og de neste årene. Vi gleder oss!

Med dette vil vi takke for et flott 2016 og ønske dere en riktig god jul og en flott nyttårsfeiring!

 

Oppsal Håndball

       

Oppsal IF Håndball
Vetlandsveien 49
0671 OSLO

Tlf: 45 22 46 12 webmaster@oppsalhandball.no

 

SPONSORER OG SAMARBEIDSPARTNERE