logo

Søk

Du er her:

  • Hjem
  • Nyheter
  • Gutter 13 med gode prestasjoner i Unisport Cup

GRASROTANDELEN

Gutter 13 med gode prestasjoner i Unisport Cup

Vi gratulerer G13 med flotte prestasjoner i Unisport Cup som spiltes helgen 1-2 desember.

Bak fra v. Mats, William, Sigurd, Audun, Emil, Karsten og Sander.
Foran fra v. Aksel, Eilif og Herman.
Trond-Anders, Aron, Marius og Trygve var ikke tilstede da bildet ble tatt.

I helgen spilte gutter 13 Unisport Cup. Vi startet turneringen med en grei seier mot Gjerdrum «grytidlig» lørdag morgen. I kamp 2 ventet Langhus, et av regionens beste gutter 13 lag. De skal senere tape A-finalen mot Jardar. Vi leder kampen til det står 2 minutter igjen på klokka. Det blir litt stang ut på oss og stang inn på Langhus. Vi taper 17-16. Det bor veldig mye i disse guttene. Toppnivået er faktisk veldig høyt. Det så vi spesielt mot Langhus. Vi roter oss litt bort i siste gruppespillkamp mot Haslum 2. Der er vi ikke på høyden av hva vi kan fremover på banen, og taper surt 13-9. Det betyr B-sluttspill. 

Før 1/8 finalen drar ALLE GUTTA til Cathrine for å spise og få i seg noe drikke. En sosial samling og energi må til før vi setter i gang med lørdagskveldens høydepunkt 1/8 finale. 
 

I 1/8 finalen møter vi Gamle Fredrikstad. Vi har god kontroll på kampen men slipper de inn i første del av andre omgang. Vi kommer oss ajour med scoring helt på slutten. Kampen ender uavgjort og vi skal spille «golden goal» (første mål vinner). Vi setter en avtale med plass skifter på høyre kant, pådrag og spill over sone til venstre bakspiller. Første forsøk rotes bort med pasningsfeil. Fredrikstad rusher og klarere utrolig nok å skyte i stanga. Nytt forsøk for oss, og denne gangen sitter avtalen. Vi er videre til kvartfinale.
 
I kvartfinalen møter vi Holmlia. Kampen bølger litt frem og tilbake, men vi henter de opp og det er uavgjort med 30 sekunder igjen. 8 sekunder før sluttsignalet setter vi siste scoring og er i semifinalen. Selv om kampene mot Holmlia og Fredrikstad ikke var 100% så er vi flinkere til å håndtere stresset i slutten av slike kamper.
 
Semifinalen går mot Haslum 1. Det er jevnt til pause, men 7 minutter ut i andre omgang stikker Haslum fra. Det ender med 6-målstap. 
 
Jardar vinner A-finalen mot Langhus, mens Ski2 vant B-sluttspillet mot Haslum 1. Vi blir nummer 3. 
 
Bra jobba av alle gutta i helgen. Vi har sett samspill, gjennombrudd i høy hastighet, trikkskudd, finter, plass skifter, kryss, snapping, kontringer, saftige taklinger, tæl, innsatsvilje og vinnerglede.  Neste gang er det finale, så A-sluttspill...nå er det å trene videre.

Gratulerer med flott innsats alle sammen!
 

       

Oppsal IF Håndball
Vetlandsveien 49
0671 OSLO

Tlf: 45 22 46 12 webmaster@oppsalhandball.no

 

SPONSORER OG SAMARBEIDSPARTNERE