logo

Søk

Du er her:

  • Hjem
  • Nyheter
  • Høstens fellesdugnad – ny samarbeidspartner

GRASROTANDELEN

Høstens fellesdugnad – ny samarbeidspartner

Omega frisk er vår nye samarbeidspartner i forbindelse med våre årlige dugnader i Oppsal Håndball.

Styret i Oppsal Håndball har fått i oppdrag av årsmøtet å gjennomføre felles dugnader som bringer inntekter til klubben. Inntekter som skal være med på å sikre den sportslige aktiviteten. Størrelsen på denne inntekten er definert i budsjettet som er vedtatt av årsmøtet.

Vi har i mange år hatt et godt samarbeid med Norengros, som har vært vår leverandør av toalettpapir. Vi har imidlertid fått en del henvendelser fra medlemmer som gjerne vil ha andre produkter til dugnaden

Vi har derfor vært i kontakt med flere aktører og falt ned på Norsk Pharma som er leverandør av Omega 3 kapsler. Vi har vært opptatt av at produktene skal være sunne og forenlige med idrettens verdier. Vi har også lagt vekt på at det skal være en god inntjening for klubben og ha god kvalitet. I tillegg har Omega Frisk gått inn som en betydelig sponsor i klubben utover selve dugnaden.

 

Hva er Omega Frisk:

  • Omega Frisk er et høykonsentrert omega-3-produkt med tilskudd av både vitamin A og D.
  • En boks består av 360 kapsler som tilsvarer et halvt års forbruk for en person
  • Omega Frisk er 100 % produsert i Norge av vår samarbeidspartner Pharmatech. Råvarene er skånsomt behandlet og av topp kvalitet.
  • Omega Frisk er markedsledende både på kvalitet og pris i forhold til alle konkurrenter (303% billigere enn Møller’s).
  • Laboratorium-tester av Omega Frisk viser svært lave TOTOX-verdier og produktet er blant de aller beste omega-3 tilskuddene på markedet.
  •  Dette er et sunt produkt som idretten kan STÅ inne for.

Dugnaden vil avholdes to ganger i året og kostnaden vil være den samme som for toalettpapiret, men gi en høyere inntjening til klubben.  Dvs. 1.200,- per spiller. Da får man 4 bokser per spiller. Disse kan eventuelt videreselges for kr 300,-

Dette er viktige inntekter for klubben, og dessuten går 100,- direkte til ditt lag, dvs 25,- pr solgte produkt! Det er lov å kjøpe flere produkter, da går 50,- pr produkt rett til ditt lag.

Lykke til, og på forhånd takk for innsatsen for ungdommens sportslige tilbud i vårt nærmiljø!

Boksene med Omega 3 kapsler vil bli delt ut i uke 42. Vi kommer nærmere tilbake til dato og klokkeslett for utdeling. Vi har fremdeles toalettpapir på lager så trenger du det er det bare å si fra.

       

Oppsal IF Håndball
Vetlandsveien 49
0671 OSLO

Tlf: 45 22 46 12 webmaster@oppsalhandball.no

 

SPONSORER OG SAMARBEIDSPARTNERE