logo

Søk

Du er her:

GRASROTANDELEN

Informasjon fra styret

Daglig leder Djordje Teodorovic og Oppsal Håndball avslutter sitt samarbeid.

– Jobben som daglig leder i Oppsal Håndball har vært veldig krevende og ressurssituasjonen i Oppsal Håndball er som i mange andre idrettslag. Det er jobb sent og tidlig for å rekke over alle arbeidsoppgaver. Ressurssituasjonen tillater ikke at administrasjonen økes. Av hensyn til min familie og klubben, velger jeg nå å gå videre. Jeg har derfor meddelt styret at jeg trekker meg som daglig leder i Oppsal Håndball. Jeg og klubben skilles som venner sier Djordje Teodorovic.

Teodorovic benytter anledningen til å takke alle i Oppsal Håndball, sponsorer, styret, administrasjonen, frivillige, foreldre, spillere, trenere og supportere for den fenomenale innsatsen som har blitt gjort for klubben etter at han tok over som daglig leder. Det har vært tre meget givende og hyggelige år, så det å slutte var ingen lett avgjørelse å ta. Jeg håper jeg også i fremtiden får mulighet til å være ambassadør for klubben, avslutter Teodorovic.

Styrets leder, Christina Bøttger, takker Djordje Teodorovic. - Djordje har vært en sentral drivkraft bak den sportslige suksessen Oppsal Håndball har hatt de siste årene.

Djordje har sin siste arbeidsdag 31/8. Styret jobber med å engasjere en erstatter.

Oslo, 3. juli 2015
Styret

       

Oppsal IF Håndball
Vetlandsveien 49
0671 OSLO

Tlf: 45 22 46 12 webmaster@oppsalhandball.no

 

SPONSORER OG SAMARBEIDSPARTNERE