logo

Søk

Du er her:

GRASROTANDELEN

Informasjon til medlemmene

Nedgang i inntektene i første kvartal 2015.

Klubben har opplevd en betydelig inntektssvikt i årets første kvartal. Kiosksalget er betydelig lavere enn samme periode i 2014. Det samme gjelder leieinntekter i Oppsal Arena. Billettinntektene fra breddeaktiviteten er også betydelig lavere enn i samme periode i 2014. Samlet sett er inntektene for første kvartal 2015 700.000,- lavere enn i første kvartal 2014.

Dette betyr at resultatet etter første kvartal er negativt, og at likviditeten på mellomlang sikt vil være stram. Selv om klubben har en betydelig egenkapital er styret nødt til å ta konsekvensen av denne inntektssvikten. Klubben er i, og vil være i en stram likviditetsmessig situasjon frem til aktiviteten kommer i gang igjen i september/oktober. Styret jobber med å utarbeide et likviditetsbudsjett for å få mer detaljert kontroll på den likviditetsmessige situasjonen.

Det er iverksatt tiltak for tettere kostnadskontroll med spesiell fokus på ikke å pådra seg langsiktige kostnader uten at vi er sikre på inndekning for dette. I tillegg jobbes det med tiltak for økning av inntekter for å sikre et positivt resultat i 2015.

Når det gjelder det sportslige har årets sesong vært nok en opptur med sterke prestasjoner i junioravdelingen, og nå sist med gull for J18 i Lerøyserien. Damelaget har hatt tidenes beste sesong i den norske toppdivisjonen (Grundigligaen) og herrelaget holder plassen i 2. divisjon. Klubben er også i disse dager i prosess med å sette stallen på trener og spillere på klubbens damelag i Grundigligaen. Flere spillere har allerede signert med Oppsal. Som mange vil være kjent med avslutter dametrener Arne Senstad sitt engasjement i Oppsal etter eget ønske ved endt sesong. Målet er å ha prestasjonsgruppen og ny trener på plass i løpet av kort tid.

For ytterligere informasjon, ta kontakt med:
Styreleder i Oppsal Håndball Christina Bøttger, økonomiansvarlig i styret Jon Elvenes, sportslig ansvarlig i styret Petter Jensen eller daglig leder Djordje Teodorovic.

       

Oppsal IF Håndball
Vetlandsveien 49
0671 OSLO

Tlf: 45 22 46 12 webmaster@oppsalhandball.no

 

SPONSORER OG SAMARBEIDSPARTNERE