logo

Søk

Du er her:

  • Hjem
  • Nyheter
  • J 2005 har vært på sin første treningsleir!

GRASROTANDELEN

J 2005 har vært på sin første treningsleir!

Oppsal Håndball IF Jenter 2005 gjennomførte sin første treningsleir i helgen på Roa i Lunner.

En «jobbhytte» gjennom Storebrand, «First Price» fra Kiwi og flittige foreldre bidro til at dette ble et lavterskel tilbud hvor samtlige spillere deltok. Gjennom Lunner HK fikk vi fri tilgang til Lunnerhallen, både til egne treninger og til treningskamper mot Lunner.

Det ble en hektisk uke med trening i Oppsal Arena på torsdag og fredag.  Fredag kveld reiste vi til Roa. Vi gjenomførte trening og treningskamp mot Lunner på lørdag, og ny treningskamp mot Lunner på søndag.

         

Vi hadde fokus på lette treninger og trente mye på ulike angrepskombinasjoner. Dette fikk vi testet ut i treningskampene, hvor alle spillere fikk ca. tre omganger av 15 minutter. En intens uke har gitt store fremskritt og vi gleder oss nå til seriestart.

Sosialt

Vel så viktig som det sportslige er det sosiale. Jentene koste seg sammen med teambuilding, kortspill og annen kos. På søndag inviterte Lunner på vafler (merk grove) og quiz. Det var mixed lag som besto av Lunner, Oppsal og ivrige foreldre. Stemningen var på topp.  Vi tror det sosiale er viktig for det som skjer på banen, men også for å holde på jentene lengst mulig i Oppsal Håndball.

    

    

    

Treningsleir kan anbefales, selvsagt som et supplement til overnattingscuper. På cuper er det ofte hektisk for å rekke kamper, både egne og andres. På en treningsleir har man mer tid, man rekker «å se» laget, ta individuelle samtaler med spillere og ikke minst så får alle en god dose sosialt påfyll.

Per Atle Steinsland, Knut Rasch, Kjetil Paulsrud – trenere J05

       

Oppsal IF Håndball
Vetlandsveien 49
0671 OSLO

Tlf: 45 22 46 12 webmaster@oppsalhandball.no

 

SPONSORER OG SAMARBEIDSPARTNERE