logo

Søk

Du er her:

GRASROTANDELEN

J16 klare for BRING

J16 vant begge sine kamper i den ekstra kvalifiseringsrunden til Bring denne helgen og dermed er jentene klare for deltakelse i Bringserien.

Første kamp ble spilt mot Follo HK Damer. Jentene gikk hardt ut og kom raskt opp i en 5-1 ledelse. Follo kom imidlertid tilbake og til pause stod det 8-8. Andre omgang var preget av høye skuldre på begge lag og dette sammen med en veldig god målvakt hos Oppsal gjorde at det ble en målfattig omgang. Etter 13 - 13 like før slutt klarte Oppsaljentene å få satt det siste målet og seieren var sikret. Irina ble kåret til banens beste.

Andre kamp ble spilt mot HK Halden. Også denne kampen ble en ordentlig slitekamp hvor lagene fulgte hverandre tett, selv om Oppsal hadde ledelsen hele tiden. Til pause stod det 10 - 7, uten at spente foreldre på tribunen var veldig sikre på seier. I andre omgang begynte jentene å merke at det ikke var mer enn 2 timer siden forrige kamp og vi slet med å få fart på ballen. Etter 15 - 15 fem minutter før slutt, klarte våre jenter å rive til seg en tomålsledelse som også ble forskjellen på lagene når fløyta gikk. 18 - 16 og jubelen kunne bryte ut.

Oppsal Håndball gratulerer alle jentene med to ordentlige arbeidsseire

Resultatene kan du se her

Alt om BRING-serien

       

Oppsal IF Håndball
Vetlandsveien 49
0671 OSLO

Tlf: 45 22 46 12 webmaster@oppsalhandball.no

 

SPONSORER OG SAMARBEIDSPARTNERE