logo

Søk

Du er her:

  • Hjem
  • Nyheter
  • J16 kvalifisert for BRING turneringen 2018/2019

GRASROTANDELEN

J16 kvalifisert for BRING turneringen 2018/2019

Med tre seiere i helgen er Oppsals J16 klare for BRING turneringen.

Da var en fornøyd gjeng i garderoben på Oppsal Arena søndag formiddag.

Oppsal har denne helgen spilt kamper for å kvalifisere for Bring turneringen. Bring turneringen er en landsdekkende serie, hvor de 60 beste jentelagene i J16 deltar. Oppsal har spilt 3 kamper denne helgen for å klare denne kvalifisering, og vant alle sine 3 kamper. 

Arrangementet har vært i Oppsal arena, og vi har hatt besøk av Forus og Gausel, Levanger og Florø..

Vi starter første kamp på lørdagen mot Florø, jentene er litt nervøse, og spiller med høye skuldre. Vi får kontroll på nervene etter hvert, og vinner med 9 mål, 26-17. Lørdag kveld er det Forus og Gausel som er motstander, dette er et klart bedre lag, og vi ligger under med 3 mål til pause. I andre omgang jevner det seg ut, og jentene kjemper godt. Med under 1 minutt igjen å spille er det uavgjort, men vi klarer få inn et siste mål, og vinner 20-21. 

Søndag møter vi Levanger, og leder komfortabelt fra start til slutt. Mange gode prestasjoner, og vi løper ifra trønderne. Sluttresultatet ble 34-18.

En flott helg for Oppsaljentene med bra spill. Det er fortsatt ting vi kan bli bedre på, og jobber videre med dette på trening.  Når vi nå skal møte gode 16 års lag, rundt omkring i norges land, gjelder det å være godt forberedt.
 

       

Oppsal IF Håndball
Vetlandsveien 49
0671 OSLO

Tlf: 45 22 46 12 webmaster@oppsalhandball.no

 

SPONSORER OG SAMARBEIDSPARTNERE