logo

Søk

Du er her:

GRASROTANDELEN

Kvalifiseringshelg med gode resultater

Alle Oppsals lag gjennomførte helgens kvalifiseringsrunder med gode resultater

Grensemesterskapet for Jenter og Gutter 14
Gutta spilte sin kvalifisering i Skihallen mot BSK, Fjellhammer og Ski. Oppsal vant kampene mot BSK og Fjellhammer, men måtte se seg slått av Ski.  De ble dermed nr 2 i sin pulje og er dermed kvalifisert for GM 2014/2015.  .
Resultater GM G14

 

J14 spilte sin GM kvalifisering hjemme i Oppsal Arena på lørdag, der de fikk besøk av Askim og Langhus. For jentene gjaldt det å være blant de to beste for å gå videre til avgjørende kvalrunde i slutten av september. Dette klarte jentene med glans etter at de vant begge sine kamper lørdag og ble puljevinnere.
Resultater GM J14

 

 

 

 

 

 

BRING - J16

J16 spilte Bring-kvalifisering, også den i Oppsal Arena. Gjestende lag er Bjørndal, LFH09 og Tømmerholt. Vinneren av pulja ble direkte kvalifisert til Bringserien, mens nummer 2 og 3 gikk til ekstrakval første helgen i oktober. Oppsals jenter kom på en 3 plass og skal dermed ut i ekstrakval i begynnelsen av oktober.
Resultater Bringserien J16

 

 

 

 

Lerøyserien J18

J18 var i Kristiansand og skulle kvalifisere seg for LERØY serien. De endte som nummer 2 på tabellen og er dermed kvalifsert. De tapte knepent 22-21 mot Våg i første kampen, og andre kamp vant de på walk-over etter at Larvik Turn måtte trekke seg på grunn av sykdom.
Resultater Lerøyserien J18.


Oppsal Håndball gratulerer alle sammen med flott innsats!

       

Oppsal IF Håndball
Vetlandsveien 49
0671 OSLO

Tlf: 45 22 46 12 webmaster@oppsalhandball.no

 

SPONSORER OG SAMARBEIDSPARTNERE