logo

Søk

Du er her:

GRASROTANDELEN

LERØYrunde 4

LERØYrunden 4 ble arrangert av Gjøvik Håndballklubb i Tranberghallen i helgen.

Oppsal møtte Glassverket i sin første kamp på lørdagen. Dette ble en svært jevn kamp, men seier blir vanskelig når flere 100% sjanser brennes og det bommes på to straffer. Oppsal spilte til tider glitrende håndball. Glassverket dro det lengste strået og vant til slutt 22-25. I kamp to på lørdagen møtte Oppsal arrangørklubben Gjøvik. Dette blir også en jevn kamp og litt dramatikk, da Stine noe overraskende fikk rødt kort og blir henvist til tribunen. Oppsal klarer å samle troppene og vinner til slutt 21-20.

Søndagsmorgen er motstander Nit/Hak, som så langt er ubeseiret og leder LERØYserien. Oppsal gjør en svært god kamp, står på til sluttsignalet og bør si seg svært fornøyd med innsatsen. Flere melder seg på scoringslisten og dette lover godt for kommende kamper. Kampen ender 29-19 til NIT/HAK. Alt i alt en helg med masse god håndball. Siste runde i LERØYserien spilles i Drammen i slutten av april. Der møtes alle lag i serien.

En ekstra takk til keeper Sofie fra J01, som stilte opp på kort varsel, etter at keeper Marit pådro seg en skade på trening få dager før runde 4. Sofie gjorde en solid innsats mellom stengene.

  

Lorin ble utpekt til BB i de to første kampene og Stine i den siste.

       

Oppsal IF Håndball
Vetlandsveien 49
0671 OSLO

Tlf: 45 22 46 12 webmaster@oppsalhandball.no

 

SPONSORER OG SAMARBEIDSPARTNERE