logo

Søk

Du er her:

  • Hjem
  • Nyheter
  • Minihåndballjente fra Oppsal J10 år, med landslagsspiller Amanda Kurtovic som mentor

GRASROTANDELEN

Minihåndballjente fra Oppsal J10 år, med landslagsspiller Amanda Kurtovic som mentor

Mathilde Mørk Fossen er en av 16 jenter som har blitt valgt som minihåndballjente for det norske kvinnelandslaget. Mathilde spiller for Oppsal J10.

Gjennom et helt år får 16 heldige jenter være maskoter for sine store forbilder - Håndballjentene.

Minihåndballjentene er et prosjekt i regi av Gjensidige i samarbeid med Norges Håndballforbund. 16 jenter fra ulike steder i Norge får være maskoter for Håndballjentene. Håndballjentene har selv vært med på å utforme prosjektet.

1 700 jenter søkte om å bli Minihåndballjente i år. Jentene er i alderen 9-12 år og har til felles at de elsker håndball.

  

Mathilde Mørk Fossen er stolt og glad for at tidligere Oppsalspiller Amanda Kurtovic skal være hennes mentor det neste året.

Gjennom året får de være med på landslagsuttak, landslagssamling og en landskamp. Det største er likevel å få besøk på trening i sin egen klubb av den landslagsspilleren Minihåndballjenta er maskot for.

- Med Minihåndballjentene ønsker Gjensidige å løfte frem gleden og positiviteten som er forbundet med lagspill og barneidrett, og ikke minst håper de å motivere unge jenter til å fortsette å ha det gøy med håndball. 

På selve pressekonferansen fikk Mathilde også tatt en selfie med selveste Heidi Løke.

 

 

Oppsal Håndball ønsker Mathilde lykke til som minihåndballjente denne sesongen, og håper hun får mange morsomme og lærerike øyeblikk. 

       

Oppsal IF Håndball
Vetlandsveien 49
0671 OSLO

Tlf: 45 22 46 12 webmaster@oppsalhandball.no

 

SPONSORER OG SAMARBEIDSPARTNERE