logo

Søk

Du er her:

GRASROTANDELEN

NM finale junior

Finn veien til Oslo Spektrum og få med deg denne historiske opplevelsen.

Det er tidlig morgen på Oppsal, året er 1980. Hanne Hegh tusler bortover Vetlandsveien, 20 år gammel. Målet er Trasophallen der hun til daglig spiller i hjemmelagets blå drakter. Senere på dagen skal hun være med på en historisk opplevelse sammen med sine lagvenninner Hilde Holand og Susanne Jensen.  De skal spille NM finale for junior. Den først, siste og eneste kvinnefinalen for Oppsal Håndball. 6 år senere skulle hun være en viktig brikke da det norske håndballeventyret på kvinnesiden startet med VM bronse.  NM finalen for junior i 1980 står mellom Oppsal og Os Turn. Kampen er meget spennende og jevnspilt.  Det ender med jubelrus i Oslo Øst, og seier med minste margin. På tavla står det 16-15 til Oppsal når sluttsignalet lyder.

Søndag 30. desember 2014 er det nye Oppsal jenter som tusler bortover Vetlandsveien, denne gang for å møte sine lagvenninner i Oppsal Arena. Målet er gull i Oslo Spektrum litt senere på dagen. På vår side av banen står flere jenter som allerede har spilt med flagget på brystet, som har markert seg sterkt i vår øverste liga på kvinnesiden. På andre siden av banen står Byåsen. Det er klart for duell.

AVKAST ER KL 11.00 I OSLO SPEKTRUM. DENNE HISTORISKE OPPLEVELSEN VIL DU IKKE GÅ GLIPP AV!

Jentene trenger vår støtte fra tribunen. Finn veien til Oslo Spektrum og få med deg denne historiske opplevelsen. Det kan være starten på en ny storhetstid for Oppsal Håndball på seniorsiden.

Billetter til juniorfinalene kan kjøpes på Billettservice eller i Oslo Spektrum.

Priser:
Barn: 50,-
Voksen: 75,-

Les mer på Norges Håndballforbund sine sider

       

Oppsal IF Håndball
Vetlandsveien 49
0671 OSLO

Tlf: 45 22 46 12 webmaster@oppsalhandball.no

 

SPONSORER OG SAMARBEIDSPARTNERE