logo

Søk

Du er her:

GRASROTANDELEN

Oppsal Jenter 05 tok sølv i Bonaqua Cup!

Vi gratulere Oppsals J2005 med sølv i helgens BonAqua cup.

Oppsal J05 deltok i Bonaqua Cup som gikk av stabelen 24.-26. mai. J05 stilte med to jevngode lag i nivå 1. Oppsal Blå innledet cupen med uavgjort mot Fjellhammer 2. Det var en intens kamp hvor Oppsal ledet 11-9 tre minutter før slutt. I resten av puljekampene ble Bygdø Monolitten, Nordstrand og Eidsvoll beseiret. 

Oppsal Hvit startet cupen lørdagsmorgen klokken 08:00. Det ble en tidlig og tøff start som endte med tap mot Fjellhammer 2. Det var revansjelystne jenter som deretter beseiret Hauketo, Kongsvinger og Njård. 
Vi håpet på å møte «Oppsal» i finalen sier Celine, men allerede i kvartfinalen møttes Oppsal Hvit og Oppsal Blå. Det ble en fartsfylt kamp, rett og slett en skikkelig cup kamp. Det vippet frem og tilbake, men til slutt var det Oppsal Blå som hadde flest mål i protokollen. Fra trenersiden var det spesielt å se laget spille mot hverandre i en «vinn eller forsvinn» kamp, men mest av alt var det stolte trenere som var imponert over nivået i kampen. Alle jentene har i år etter år lagt ned en fantastisk innsats på trening, og det kom virkelig frem denne kampen. 

For Oppsal Blå ventet Hauketo i semi’en. Det var et hardtarbeidende Hauketo som ikke hadde tenkt å gi seg. Men Oppsal Blå malte på, og til slutt ble det en komfortabel seier. 

I finalen ventet Fjellhammer, et lag som regnes som et av de beste i Region Øst. Det var en tett og jevn kamp. Det var et offensivt Oppsal lag som gikk til pause med 8-7 ledelse. I andre omgang gikk Oppsal rett opp i 10-7 og nå så Fjellhammer rystet ut. Så kom det litt «stang ut» for Oppsal, mens Fjellhammer puttet jevnt og trutt. En heroisk Oppsal innsats endte til slutt med et knepent tap 2-måls tap. 

Vi er godt fornøyde med cupen oppsummerer trenerne Kjetil Paulsrud og Knut Rasch. Vi har hatt mange jenter i aksjon og vi har sett mye bra håndball. Det har vært polakker, russere, kryss-spill, pådragsspill, giftige kontringer og ikke minst har vi tatt flere steg i forsvarsspillet vårt. Neste oppgave for laget er Fredrikstad Cup og det gleder vi oss alle til oppsummerer Kjetil og Knut, som legger til at «Håndball er gøy»!  
 

       

Oppsal IF Håndball
Vetlandsveien 49
0671 OSLO

Tlf: 45 22 46 12 webmaster@oppsalhandball.no

 

SPONSORER OG SAMARBEIDSPARTNERE