logo

Søk

Du er her:

GRASROTANDELEN

Pokalen ble med hjem fra Gøteborg

Oppsals J03 vant Gøteborg Cup for tredje året på rad denne helgen. Oppsal Håndball gratulerer alle sammen med flott innsats.

J2003 har denne helgen deltatt i Gøteborg Cup. Vi stilte med 2 lag og det var totalt 32 deltagende lag i denne klassen.

Første kamp på lørdag ender med tap for begge lag. De påfølgende 2 kampene ender med seier. Dette gjør at begge blir nummer 2 i sine puljer, og skal møte en ener fra en av de andre puljene til A sluttspill.

I 1/8 dels finalen valser Oppsal 2 over Kärra med 22-11, mens Oppsal 1 vinner over Aranës hvit med 9-16.

I kvarten spiller Oppsal 2 mot Aranës Blå, jentene starter forrykende og leder 7-1 før svenskene våkner. Det jevner seg ut og til pause står det 8-4 til Oppsal 2. Så kniper Aranës sakte men sikkert innpå, og ved sluttsignal er det uavgjort. Det spilles sudden death i ekstraomgangene, og jentene kjemper heroisk. Dessverre trekker svenskene det lengste strået, og Oppsal 2 forlater cupen med hevet hodet etter super innsats.

I den andre kvarten møter Oppsal 1 svenske Linköping, og leder fra start til mål. Vinner denne kampen med sifrene 20-10.

I semifinalen er det norske Våg som står på andre siden av banen. Lagene følger hverandre og det står 5-8 favør oppsal 1 til pause. Pausen gjør Oppsal jentene godt og utover i andre omgang er det ingen tvil om hvem som skal spille finale. Vi vinner kampen 10-17.

I finalen skal vi møte igjen laget fra puljespillet som vi tapte mot i den første innledende kampen. Oppsal er fast bestemt på å reise kjerringa men det lugger skikkelig de første minuttene. Vi ligger under 5-2, men jentene viser god moral, rister av seg respekten, og guffer på videre. Vi henter inn forspranget og til pause leder vi med 9-11. I andre omgang fortsetter vi med massivt trøkk, og vinner kampen og Cupen med 12-20 mot Eskilstuna.

Oppsal fortsetter således tradisjonen med å ta med seg pokalen fra Gøteborg Cup, noe vi både gjorde i 2017 og 2016. Det har vært en sportslig god turnering, hvor begge lag har fått matchet seg godt

Oppsal Håndball gratulerer begge lag med flott innsats!

 

 

       

Oppsal IF Håndball
Vetlandsveien 49
0671 OSLO

Tlf: 45 22 46 12 webmaster@oppsalhandball.no

 

SPONSORER OG SAMARBEIDSPARTNERE