logo

Søk

Du er her:

  • Hjem
  • Nyheter
  • Seier i OBOS Vårcup for Oppsal Håndball J05

GRASROTANDELEN

Seier i OBOS Vårcup for Oppsal Håndball J05

Oppsal J05 stilte med ett lag i OBOS Vårcup i klassen Jenter 2005 nivå 2 i helgen. Med en herlig lagånd og en vanvittig innsats gjennom hele helgen ble til slutt seier i Vårcup.

I første kamp viste Rælingen seg sterke og det ble et litt surt tap. Det var dermed en revansjelysten gjeng som stilte på banen lørdags morgen. I tur og orden ble Elvebyen, Skjetten og Bjørdal nedkjempet. Det var stor spenning mot Bjørndal, men Oppsal beholdt roen og hadde de nødvendige marginene som man må ha i cup. Kampen endte 13-12 i favør Oppsal. 

Nit/Hak ventet i 1/8 dels finalen og det ble en kontrollert seier 8-6. Nå begynte angrepsspillet å sitte for alvor og forsvaret stengte «døra». Sammen med sterke målvakt prestasjoner fremsto Oppsal som bunnsolide. I kvartfinalen ventet Torp og alle så for seg en jevn kamp, men jentene ville det annerledes. Oppsal tok regien fra start og vant fullt fortjent 10-5 over Torp. 

Nå begynte jentene å se at finalen var i sikte. Rælingen var siste hinder. Jentene gikk ut i et forrykende tempo, og fikk raskt en komfortabel ledelse. Det gikk fint helt til Rælingen satt inn en sluttspurt. På stillingene 10-9 og med ett sekund igjen fikk Rælingen straffekast. For en uheldig Rælingen spiller endte det med teknisk feil og vi slapp med skrekken dermed også unna «golden goal». Litt nervepirrende, men sånn skal det være i cup. Jammen smakte det godt med seier 10-9 og finale.

I finalen var det Skedsmo Håndballklubb som var motstander. Det ble en jevnspilt kamp med mye nerver. Ingen av lagene ville tape. Oppsal fortsatte med sitt forsvarsspill og hadde gode målvakter, samtidig som man malte på fremover. Jubel kunne slippes løs med en velfortjent seier 8-6. 

Det har vært en fantastisk helt helg, sier trener Knut Rasch. En lagseier hvor alle jentene har stått på for hverandre, som legger til at J05 har totalt 25 jenter i spillergruppa. Det er gøy å se at flere av jentene som ikke spilte i helgen, og deres foreldre, kommer for å heie. Det sier litt om samholdet i gruppa. Knut takker også den trofaste supportgjengen på tribunen. Det positive engasjementet smitter definitivt over på banen. 

Laget har hatt en flott utvikling i år. Vi begynte litt forsiktig i serien før jul, men vi har vist en utrolig formkurve etter jul. Ekstra gøy er det å se på de flotte angrepskombinasjoner laget kjører. På det meste hadde vi vel seks involveringer før ballen lå i nettet, sier en fornøyd trener Kjetil Paulsrud som legger til at håndball er GØY!

Oppsal Håndball gratulerer alle sammen med fantastisk innsats!

       

Oppsal IF Håndball
Vetlandsveien 49
0671 OSLO

Tlf: 45 22 46 12 webmaster@oppsalhandball.no

 

SPONSORER OG SAMARBEIDSPARTNERE