logo

Søk

Du er her:

  • Hjem
  • Nyheter
  • Skal du eller noen du kjenner pusse opp? 20 % rabatt på alle Flügger varer

GRASROTANDELEN

Skal du eller noen du kjenner pusse opp? 20 % rabatt på alle Flügger varer

Oppsal Håndball har inngått en avtale med Flügger farve, og er nå deltager i Flüggerandelen.

Alle som ønsker, både medlemmer og ikke-medlemmer, familie, venner og naboer – kan nå handle på Flügger farve og få 20% rabatt på alle Flügger produkter. Klubben får i tillegg en mindre kickback på alt som handles. De som  handler blir spurt i kassen om de vil støtte en klubb – og da svarer vi Oppsal IF Håndball!

Nærmeste butikk ligger på Ensjø, men vi har samme gode avtale i alle Flüggers butikker over hele Norge. Det vil si at dersom dere skal beise hytta, eller male kjøkkenet til tante i Gudbrandsdalen – ta turen til en Flügger butikk, få 20% ved å oppgi Oppsal IF Håndball som klubben i deres hjerte.

Alle som oppgir Oppsal IF Håndball i kassen, kan nå og få 20 % rabatt på alle Flügger varer i alle Flügger farves butikker over hele Norge. Alt du trenger å gjøre er å oppgi klubbens navn i kassen.

Nærmeste Flügger farve ligger i Ensjøveien 11, og har åpent mand-fred 06:30-19:00 og lørdag kl. 0900-1400.

Finn din nærmeste Flüggerbutikk her

 

 

Om Flügger farve
Ikke en helt vanlig fargehandel …

Flügger har 64 butikker i Norge og mer enn 550 til samme i Danmark, Sverige, Norge, Polen, Island og Kina.

Våre røtter strekker seg helt tilbake til 1890 i Danmark, og i 2015 feiret vi derfor 125 års jubileum. Flügger har alltid vært leverandør til profesjonelle malere, og derfor er det heller ikke tilfeldig at det er en maler i våre annonser og på våre vinduer. Siden 1975 har vi imidlertid også gitt profesjonell veiledning og solgt våre produkter til privatpersoner. Da startet vi Flügger farve-kjeden, som er rettet både mot profesjonelle og private.

Alle Flügger farve-butikkene er eid av en lokal malermester eller av Flügger selv, og du vil derfor alltid møte faglærte medarbeidere som kan gi deg den profesjonelle veiledningen Flügger er kjent for. Sammen med vår høye produktkvalitet gir det deg det beste utgangspunktet for et godt resultat hele veien gjennom prosjektet.

Vi er markedsledende i Danmark, og for oss er ikke maling bare maling. Flügger designer og markedsfører et bredt og koordinert sortiment innen dekorativ maling, trebeskyttelse, sparkelmasse, tapet og malerverktøy i god malermesterkvalitet, og vi selger utelukkende produkter vi kan vi kan gå god for, og som gir deg de beste resultatene.

       

Oppsal IF Håndball
Vetlandsveien 49
0671 OSLO

Tlf: 45 22 46 12 webmaster@oppsalhandball.no

 

SPONSORER OG SAMARBEIDSPARTNERE