logo

Søk

Du er her:

GRASROTANDELEN

TV2 Sumo abonnement

Tegn et TV2 Sumo abonnement og vær samtidig med i trekningen av fem sesongkort i Oppsal Arena!

Som medlem av Norsk Topphåndball så er vi gjennom samarbeidsavtalen mellom TV2 og Norges Håndballforbund forpliktet til å selge et bestemt antall abonnementer av TV2 Sumo. Nå har du en fin mulighet til å hjelpe Oppsal Håndball ved å opprette et abonnement.

Topphåndballen i Norge ønsker også at enda flere skal følge GRUNDIGligaen på både borte og hjemmekamper og trenger derfor hjelp av alle Eliteklubbene til å selge Sumo-abonnement.

Produktene man kan velge mellom er:

Sumo
Inneholder alt på TV 2 Sumo med unntak av Engelsk fotball. Det koster 129,- pr mnd, eller 1199,- for et årsabonnement. Så for de håndballglade er det nå billigere enn noen gang å se håndball på TV 2 Sumo.

Sumo Premium
Til de som vil ha med Engelsk fotball (og evt. andre ”Premium” på sikt). Det koster 299,- pr mnd, eller 2999,- for et årsabonnement.

(For dere som allerede har abonnement, så kan dere allikevel være med i trekningen. Dere kan stoppe deres eksisterende abonnement og aktivisere et nytt via en kode dere vil få tilsendt av klubben).

Er du interessert? Send en epost til Djordje Teodorovic: dt@oppsalhandball.no Så vil han sende deg all den informasjonen du trenger for å opprette abonnementet.

       

Oppsal IF Håndball
Vetlandsveien 49
0671 OSLO

Tlf: 45 22 46 12 webmaster@oppsalhandball.no

 

SPONSORER OG SAMARBEIDSPARTNERE