For alle våre våre kamper i bredde- og junioravdelingen, er det nå mulig å kjøpe billetter i TicketCo.

Billetter kan kjøpes direkte på nett, eller man kan laste ned appen.
For kjøp på nett – gå til: https://ticketco.events/no/nb og følg henvisningene derfra.
I nettversjonen er det mulig å også benytte vipps som betalingsmetode.
Kjøper dere på nett, vil billetten komme frem i appen dere laster ned (se nedenfor).

Billettsalget stenger idet kampen starter iht terminliste, og det er ikke mulig å kjøpe billetter i døren, heller ikke med vipps.

Last gjerne ned appen «Ticketco» fra Appstore eller Googleplay til mobilen, og legg inn kortet deres der.  Appen kan passordbeskyttes om dere ønsker det, slik at bare dere kan åpne den. I appen kan man ikke benytte vipps, – kun kort.

Funksjonaliteten i appen, kalt Ticketco Wallet, jobbes det med, og den kan oppleves på noen få punkter som litt uferdig. Spesielt der man blir bedt om å fylle i informasjon, kan det på noen mobiler være slik at tastaturfeltet dekker over feltet man skal fylle inn i. Dette jobbes det med, men hovedsaken er at dette systemet gjør oss i stand til å åpne for billetter til kampene våre, og at spillerne får med seg en liten heiagjeng på tribunen!

Søk etter Oppsal,- og våre kamper som er åpne for kjøp av billetter pr i dag, vil dere finne der. Kommende kamper vil bli lagt til etterhvert som de nærmer seg i tid.

I Oppsal Arena har vi pr i dag følgende publikumskapasitet
Arena 1 – 50 personer
Arena 2 – 32 personer
Arena 3 – 32 personer

Det er merket opp sitteplasser på tribunen i arena 1, og merket opp ståplasser i arena 2 og 3. Vi forventer at alle forholder seg til «meter’n», og at eventuelle påminnelser fra våre frivillige blir tatt imot med et smil!

Det koster nå kr 70,- for voksenbillett, og det er fortsatt gratis for barn under 16 år, veldig gjerne da i Oppsal blått.  Klubben har en del ekstra kostnader i forhold til koronatiltakene for tiden, kombinert med at vi ikke kan slippe inn så mange – og vi håper på forståelse for billettprisen.

Det er kun mulig å kjøpe 1 billett ad gangen i systemet, av smittevernmessige hensyn.
Systemet ivaretar våre forpliktelser og GDPR i forhold til dette.
For at dette skal bli så fair som mulig, har vi satt opp andel billetter til hjemmelag- og bortelag. Dette er også iht hva NHF-Region Øst har bedt oss om å forsøke og få til.